Alle soorten contactlenzen
met het juiste gebruiksadvies

Voor wie niet geheel scherp ziet maar ook niet graag een bril draagt, is de contactlens de beste optie. Niemand die het ziet, behalve jijzelf. En maak je geen zorgen over irritaties of over problemen bij het in- en uitdoen. Daar zijn tegenwoordig diverse oplossingen voor. Loop eens vrijblijvend binnen bij Speciaal Optiek de Hoop op de Schrans in Leeuwarden.

Alle soorten contactlenzen op voorraad in Leeuwarden

Het vinden van de beste contactlens vraagt om wat zorg. Wordt het een harde of een zachte lens, een multifocale lens, een nachtlens of een maandlens? Speciaal Optiek de Hoop heeft zelfs Permanent Wear-lenzen, die je niet elke keer in of uit hoeft te doen. Het hangt er maar net van af wat je er mee wilt gaan doen. En als je de juiste keuze maakt, voel je er uiteindelijk niets van. Laat je daarom goed adviseren over de nieuwste ontwikkelingen. Probeer zo nodig enkele paslenzen uit. 


Oogmeting ook mogelijk

Wordt het de eerste keer dat je contactlenzen gaat dragen? Dan laat je Speciaal Optiek de Hoop een oogmeting doen. Je gaat even rustig zitten op de stoel en volgt de instructies op. Je krijgt direct het resultaat. Heb je al een tijdje lenzen en ervaar je problemen? Dan is het

een goed idee om een nieuwe meting te laten doen.


Geen zin om in de winkel te wachten?

Maak een afspraak voor een meting