Koop je bril op maat
in Leeuwarden
bij Speciaal Optiek de Hoop

Een bril kies je niet zomaar eventjes: je gaat er als het goed is jarenlang mee door. Dus neem je tijd. Bij Speciaal Optiek de Hoop in Leeuwarden helpen we je de weg vinden naar de beste bril voor jou. We doen de metingen en passen het montuur zo nodig aan op jouw gezicht.

Een montuur bij de opticien

Ben je een vrouw, een man, een meisje of een jongen? Bij Speciaal Optiek de Hoop vind je de juiste bril voor jou. Monturen van Gucci, Ray- Ban, Max Mara, Michael Kors en Polaroid passen we gemakkelijk voor je aan. Dus kies je voor een kleurrijk, opvallend exemplaar of heb je liever een strakke, zakelijke bril? Bij ons slaag je vast en zeker. En uiteraard zie je vervolgens weer scherper dan ooit tevoren.

Waar vind ik Speciaal Optiek de Hoop?

Zonnebrillen ook op sterkte

Een zonnebril beschermt je ogen in de zomer. Maar in de winter, als de zon laag staat en je rijdt over het platteland, dan reikt de bescherming veel verder. Je stuurt namelijk een stuk veiliger als je hinderend licht dempt. Zorg daarom dat je altijd een goede zonnebril in je dashboardkastje hebt liggen. Speciaal Optiek de Hoop helpt je de juiste uit te zoeken. Eventueel slijpen we hem op sterkte.


Wil je meer weten?

Neem contact op